Sailun: Premium-Budget-Banden

sailun-lkw-reifen-logoSailun: Premium-Budget-Banden

Interessant geprijsd en van hoge Kwaliteit. Daarvoor staan de Banden van het Premium-Budget-Merk Sailun. Andia International GmbH werkt sinds 2012 als algemene Importeur van dit chinese Bandenmerk voor het Zusterbedrijf, de Küke Vertriebsgesellschaft mbH. Terwijl de Küke Vertriebsgesellschaft mbH de algemene Partner voor Duitsland is, is de Andia International GmbH de algemene Importeur voor de Oostenrijkse en Zwitserse markt.

Sailun bouwt Banden van hoge Kwaliteit in alle gangbare Bandenmaten, van 205/75R17.5 tot en met 445/65R22.5. U kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardige rubber samenstelling, een actueel Profieldesign en een duurzaam kwaliteitsproduct. Natuurlijk bieden wij ook Sailunbanden met het M+S Keurmerk aan. De nieuwe S629, S701 en S702 ronden ons Productportfolio van Sailun-Vrachtwagenbanden af.

Achter Sailun staat de in het Jaar 2000 opgerichte Mesnac Company Ltd., die Compleet Oplossingen sailun_gebaeudevoor Bandenfabrikanten levert. De Mesnac Company Ltd heeft een jarenlange technische Cooperatie met de Qingdao Universiteit voor Wetenschap en Technologie. Het Sailun-Technologiecentrum beschikt daardoor over een unieke onderzoeks en test faciliteit, in de technologische ontwikkelingszone Qingdao. Het centrum biedt vandaag de dag al werk aan meer dan 300 specialisten die zich uitsluitend richten op de technische ontwikkeling van de producten. De computergestuurde, geautomatiseerde processen van de Bandenproductie bij Sailun garanderen een optimalisatie in de bandenstructuur, het materiaalonderzoek en de testmethodes van de Banden. Om deze positieve Ontwikkeling voort te zetten, investeerd Sailun meer dan 30% van zijn middelen in onderzoek en ontwikkeling. (meer over Sailuntyres)

Welke Sailunbanden u kiest, hangt af van uw specifieke wensen en eisen. Neem gerust Contact op met ons Service-Team.